Takarítás gazdaságosan, ipari gépekkel

Boltok, áruházak, irodaházak és ipar területek napi takarítására vagy időszakos nagytakarítására rugalmas és gazdaságos megoldást jelent egy professzionális takarítógép bérlése.

Felesleges beruháznia egy – akár milliós nagyságrendű – készülékre, ráadásul a szerviz és a fenntartás is költséges lenne. A CleanCare kínálatában sokoldalú gépeket talál, melyek megkönnyítik a padló és a berendezések tisztán tartását.Nagyteljesítményű takarítógépeink közül leggyakrabban kölcsönzöttek az ipari porszívók, padlótisztító- és súrológépek.

Az ipari porszívók nem csak nagyobb szívóerővel, de nagyobb tartállyal is rendelkeznek, mint a háztartási porszívók.

Akár felújítás utáni, kisebb átmérőjű szilárd törmelék és nagy mennyiségű por is eltávolítható velük. Nedves üzemmódú porszívóként használva víz alapú folyékony anyagok eltávolítására is alkalmasak.Ipari porszívóink és néhány takarítógépünk, mely rendelkezik fúvó funkcióval, képes kisebb dugulások elhárítására is. A porszívóhoz járó kiegészítő tartozékokkal pedig akár a bútorok kárpitjait és alaposan megtisztíthatja, de kölcsönözhet kifejezetten kárpittisztító gépet is.

A gyalogos vagy vezetőüléses padlótisztító gépekkel gyorsan végezhet akár nagy alapterületű áruházak, üzemcsarnokok, raktárak takarításával is. A könnyen irányítható gépek kezelését bárki elsajátíthatja, hamar megtanulható. A seprő- és felmosógépek kialakításuknál fogva alkalmasak darabos szennyeződések eltávolítására is, illetve a sima felületek takarítására. A sebesen forgó súrolókefék alapos tisztítást tesznek lehetővé, a padló pedig szinte azonnal száraz és biztonságos lesz a gyalogosan közlekedő vásárlók, dolgozók számára.

A CleanCare kölcsönözhető takarítási termékei között találhat még magasnyomású mosókat, gőzborotvákat, egytárcsás polírozó gépeket, takarítókocsikat és különféle kiegészítőket. A takarítógép bérlés a CleanCare-től napi, heti, havi és hosszabb időtartamra is lehetséges (tartós bérlet). A készülékekhez cserealkatrészt biztosítunk, továbbá az esetleges meghibásodás esetén is számíthat ránk. Válassza a 20 éves tapasztalattal rendelkező CleanCare-t, forduljon hozzánk bizalommal, ha takarítástechnológiáról van szó!