Legyen a tiétek a legszebb eljegyzés Budapesten

Te Budapest melyik pontján kérnéd meg a párod kezét? A Szent István Bazilika monumentális épülete előtt? A Halászbástya pompás teraszán, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunára?

A művészet és kultúra egyik legelbűvölőbb helyszínén, Szentendrén? Vagy egy teljesen más helyen, ami másoknak talán jelentéktelen, de számotokra különleges? Itt a lehetőség, hogy megvalósítsd a tökéletes lánykérést, amiről profi fotók is készülnek.

Homor Bernadette fotós „specialitása” a marriage proposal Budapest. Ha meglepetés eljegyzést tervezel, itt a lehetőség, hogy a megörökítésre se legyen gondod. Saját magatokról fotót készíteni vagy valakit megkérni nem túl jó ötlet, hiszen ezek a képek sosem adják vissza, amit abban a pillanatban átéltetek. Ráadásul, ha egy barátot kérsz meg, hogy óvatosan kövessen titeket és kapja lencsevégre a nagy eseményt, ez is elég kockázatos, hiszen a párod észreveheti, és a képek sem lesznek igazán tiszták, közeliek. Egy profi fényképész segítségével viszont csodálatos, élettel és érzelemmel teli fotók születnek majd. Homor Bernadette számára ez a legszebb része a szakmának. Látni a boldog párokat, amint örökre elkötelezik magukat egymás mellett, és hozzájárulni az emlékek megörökítéséhez egy fotós számára is hatalmas öröm.

Bernadette marriage proposal Budapest fotózás csomagjai minden igényt kielégítenek, így te is megtalálod a személyiségeteknek és pénztárcádnak ideális csomagot. Mindhárom opció tartalmazza a másfél órás fotózást egy vagy két helyszínen, amit te választhatsz. Minimum 40 darab magas minőségű retusált fotót kaptok digitális formában, amelyeketkönnyedén letölthettek. Ezt az alap Crystal csomag is tartalmazza, a Pearl-t vagy a Diamond-ot választva viszont egy rövid videó is készül a nagy kérdésről és a boldogító válaszról. Ezek a csomagok már személyes segítséget is tartalmaznak, azaz Bernadette gondoskodik a részletekről; dekoráció, ajándék virág vagy pezsgő, szólista zenész vagy más kívánság… Teljesen személyre szabhatod az extra szolgáltatásokat.

Egy biztos: ha Homor Bernadette-et kéred fel az eljegyzési fotózásra, garantáltan jó kezekben leszel. Ha kész a terv, neked csak annyi a dolgod, hogy hozd a párod, a többi pedig megy magától!