Bízd AdWords kampányod igazi profikra

Az AdWords  a Google online hirdetési rendszere, ami számos lehetőséget kínál a hirdetőknek: vizuális hirdetések, szöveges keresési hirdetések, Gmailen belüli mobilhirdetések és YouTube-videóhirdetések.

Az Internetet használó emberek döntő többsége a Google keresőt részesíti előnyben, ezzel keres rá termékekre és szolgáltatásokra is; ebből következik, hogy nem lehet eléggé hangsúlyozni a fontosságát az új ügyfelekért folytatott küzdelemben.

Számos előnyük van a hagyományos online reklámokkal szemben: nincs felesleges hirdetés, csak azok a felhasználók látják, akik releváns keresést futtatnak le a megfelelő keresőszavakkal. Fizetni is csak a kattintások után kell, ezt nevezik pay per click rendszernek, továbbá számos statisztikát követhetünk hirdetéseinktől.

Minden nagyszerűsége mellett egy AdWords kampány kezelése nem a világ legkönnyebb dolga.

Időt és fáradtságot nem kímélve bárki belekezdhet, azonban a költségek nagyon könnyen a szükséges sokszorosára növekedhetnek. A nyerő megoldás tehát AdWords szakértőkre bízni kampányunkat.

A KMÜ Marketing csapata az Adwords igazi szakértőiből áll, több évnyi tapasztalat és szakértelem garantálja, hogy nem okozunk csalódást. Egy fullservice ügynökséggel ellentétben mi teljes mértékben erre a területre specializálódtunk, ingyenesen elérhető konzultációnk keretében bárki meggyőződhet szakértelmünkről.

Hivatalos Google Partner AdWords szakértők vagyunk, aminek gyakorlati előnye, hogy a kmu.hu-val dolgozva elérhetőek olyan hirdetések béta tesztjei is, amik másoknak nem. Ha minket választasz, folyamatosan kapcsolatban leszünk veled, továbbá havonta küldünk beszámolót.