Minden igényt kielégítő rendezvényhelyszínek a fővárosban

Konferenciahelyszínt keres Budapesten?

A fővárosban többszáz olyan helyszínt találhat, amely alkalmas családias létszámúkisvállalkozások vagy többszáz fős cégóriások konferenciáinak, tréningjeinek megrendezésére. A Céges Helyszínek weboldalon összegyűjtöttük a legjobb lehetőségeket, hogy megkönnyítsük a keresgélést.

A BusinessCoach rendezvényterem Budapest VI. kerületében található, kimondottan üzleti célú meetingek, szemináriumok és továbbképzések tökéletes helyszíne. Két tréningteremmel és egy coaching szobával rendelkezik, melyeket modern elegancia és jó felszereltség jellemez.

A 4*-os City Hotel Budapest szintén ideális helyszíne kis létszámú tárgyalásoknak és tréningeknek. Szálloda révén könnyedén megoldható a többnapos konferenciák lebonyolítása is, a 22 különböző nagyságú apartman kiváló szálláshelyet biztosít. A 12 fős tárgyalóterem projektorral, táblával felszerelt, zavartalan tárgyalást tesz lehetővé.

Nagyobb társaság befogadására alkalmas a Corner Rendezvényterem Budapest szívében. A modern, költséghatékony rendezvényközpont maximum 150 fő vendégül látására alkalmas. A termet elegáns megjelenés és teljesen egyedi világítástechnika jellemzi. A rendezvényteremtől mobilfallal leválasztható a kávészünetekhez, illetve étkezésekhez kialakított terület, így a catering előkészületek nem zavarják a közben zajló konferenciát.

Amennyiben többszáz fős rendezvényről van szó, a Dürer Ház három hatalmas terme szinte bármilyen esemény megrendezésére alkalmas. A minden igényt kielégítő rendezvényterem Budapest központjától nem messze található, autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető. A komplexumban nagy létszámú üzleti találkozók, konferenciák rendezhetők, a maximális kapacitás 1100 fő. A több évtizedes tapasztalat, a rugalmasság és a folyamatos újítási lehetőség olyan kombinációt hoz létre, amely igazán egyedi rendezvényhelyszínné teszi a Dürer Házat Budapesten.

A fentiek mindössze néhány példát jelentenek a megannyi igényes, jól felszerelt, modern rendezvényterem közül, melyet Budapesten bérelhet. Látogasson el a CégesHelyszínek.hu oldalra és böngésszen a jobbnál jobb lehetőségek közül!