Kalandos, otthon játszható szülinapi program gyerekeknek

Ha gyermeked zsúrjára egyedülálló és emlékezetes szülinapi programokat keresel, próbáljátok ki a LogiKoffer kincskereső játékot.

A bérelhető LogiKoffer bőröndbe olyan küldetéseket, szórakoztató feladatokat és különleges tárgyakat rejtettünk, amelyek akár másfél-két órára lekötik a gyerekek figyelmét. A minőségi, izgalmas és gondolkodtató játék során logikai, ügyességi és keresgélős feladatok megoldásával bukkannak az elrejtett kincs nyomára.

A jutalomról természetesen mi gondoskodunk, de lehetőséged van egyedi ajándék elhelyezésére is.

Neked mindössze pár tárgyat kell elrejtened előre, a játék több előkészületet nem igényel. További előnye, hogy nem kell hozzá nagy hely sem, akár egy szobában is lejátszható, így remek megoldás, ha otthoni szülinapi programok közül választanátok.

Háromféle témájú LogiKoffert bérelhetsz: 7-12 éveseknek a Dzsungel Kincse vagy a Kalózok Kincse, 8-14 éveseknek a Nemzetek Aranya küldetés ideális. Valamennyi játékot rendelheted szülinapi csomagban, ami mégtöbb extrát tartalmaz, például dekorációs kellékeket egy igazán fantasztikus, tematikus bulihoz.

Idén a szülinapi programok nem okozhatnak gondot, ha a LogiKoffert választod.

Mi mindent alaposan előkészítettünk, neked csak akkor kell közbelépni, ha a kicsik elakadnának. Rengeteg pozitív szülői vélemény garantálja, hogy a gyerekek imádják a játékot. Próbáljátok ki Ti is!