Könnyítsük meg a munkánkat, a megfelelő építő zselékkel

Ha műkörmösként dolgozunk, akkor nagyon fontos, hogy a vendégeink minden alkalommal tökéletesen elégedetten távozzanak tőlünk. Így sokszor nagyon sokféle anyagot kipróbálunk, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet, amivel nem csak szépen és tartósan, hanem bizony egyszerűen is tudunk dolgozni a mindennapokban. Persze ha alaposan körülnézünk az interneten, akkor láthatjuk, hogy már hatalmas a választék a különböző műkörmös alapanyagokból.

Ha a szalonunkban minőségi és szép munkát szeretnénk végezni, de emellett még hatékonyak is szeretnénk lenni, akkor az építő zselék biztosan nem fognak csalódást okozni a számunkra. A zseléket megtalálhatjuk sűrűbb és lágyabb állagban is, így biztosan mindenki megfogja találni a kedvencét közötte. A tökéletes tapadásnak köszönhetően, pedig biztosak lehetünk abban, hogy szép és tartós körmöket fogunk tudni készíteni a segítségével.

A zseléket a legközkedveltebb színekben találhatjuk meg, így még a közkedvelt francia körmöket is könnyedén elkészíthetjük belőlük, ami biztosan nagy vendég kedvenc lesz.

Az építő zselé anyaga építőecsettel könnyedén teríthető, ami nagyban megfogja könnyíteni a munkánkat.

UV és LED lámpában is tökéletesen átköt, csak a megfelelő kötési időt kell figyelembe vennünk. A zselé könnyedén reszelhető, így a formázás sem fog annyi időt igénybe venni, mint más anyagok esetében. A zselé megalkotói, pedig egy kis meglepetést is csempésztek az anyagba a számunkra, ugyanis a clear zselé reszelése közben, nagyon kellemes citrus illatot áraszt, ami nekünk és a vendégünk számára is kellemes élmény lesz.

Az építő zselékkel rövidebb és hosszabb körmöket is építhetünk, hiszen nagyon tartós és erős anyag, így a vendégeinknek nem kell aggódniuk amiatt, hogy könnyedén letörnek.

A zselék ára is nagyon kedvező, így az anyagköltségünk is alacsony maradhat, aminek biztosan mindenki nagyon fog örülni.

 

Abban biztosak lehetünk, hogy ha egyszer dolgozunk az építő zselékkel, akkor a későbbiekben, már nem szeretnénk mással dolgozni, mert annyira elégedettek leszünk vele. A könnyebb és gyorsabb anyaghasználatnak köszönhetően, pedig sokkal több vendéget fogunk tudni fogadni, így sikeresebb és jövedelmezőbb lehet a vállalkozásunk.

Nem csak mi fogunk örülni a megfelelő minőségű zseléknek, hanem a vendégeink is, hiszen így ők is sokkal tartósabb körmöket fognak kapni. Ezért válasszuk bátran az építő zseléket, mert mi és a vendégeink is elégedettek leszünk vele. A webshopban pedig érdemes alaposan körülnézni, mert még számos minőségi anyagot találunk, amik még tökéletesebbé fogják tenni a mindennapi munkánkat. A rendelt alapanyagok, pedig nagyon gyorsan megfognak érkezni hozzánk, így biztosan nem fogunk kifogyni az alapanyagokból.