Megújult szőnyegek és kárpitok egyetlen takarítógép segítségével

Vegye fel a harcot otthonában a poratkákkal, foltokkal és kellemetlen szagokkal!

Használjon ipari takarítógépet kényelmesen, egyszerűen, és rengeteg időt, valamint energiát spórolhat. Többé nem kell szégyenkeznie a foltos szőnyeg vagy kanapé miatt. A Kärcher professzionális készülékeivel hatékonyan fertőtlenítheti szőnyegeit, ülőgarnitúráit, ágymatracait, autókárpitjait. A hagyományos száraz porszívózás nem elég a mélytisztításhoz, sem a tisztítószeres dörzsölés. Utóbbi ráadásul a textíliát is roncsolhatja.

A Budapesti Gépkölcsönzőből a kárpittisztítógép bérlés Budapest valamennyi kerületében ingyen szállítással történik.

A takarítógépet a megbeszélt időpontban a megadott címre szállítjuk, a bérlési idő lejártával pedig el is visszük azt, így Önnek nem kell egy lépést sem tennie, dugóban ülnie pláne nem. A választott Kärcher készülék hatalmas segítség lesz a takarításban. Szinte az egész lakást ragyogóvá varázsolhatja vele, használata után a kárpitozott felületek megújulnak, a levegő felfrissül, a tisztítószer kellemes illata belengi a szobákat.

A kárpittisztítógép a koszos vizet külön tartályba gyűjti, így a munka végeztével megnézheti mennyi láthatatlan port és szennyeződést is távolított el a szőnyegekből és kárpitokból. Kárpittisztítógép bérlés Budapesten elérhető áron, kaució nélkül. Hívja a Budapesti Gépkölcsönzőt!