Korrekt takarítás felújítás után is

Egy ház felújítása óriási munka, ami igazi szakembereket kíván meg. Az utána maradt felfordulás szintén óriási, és szintén jobban jár, ha a felújítás utáni takarítást is szakemberekre bízza.

A Korrekt Takarítás egy megbízható takarító cég, akik munkájában garantáltan nem fog csalódni. Nálunk ez nem csak egy egyszerű szófordulat, hanem mi tényleg garanciát vállalunk a munkánkra. Amennyiben Ön bármilyen hiányosságot talál, vagy elégedetlen valamivel, mi teljesen ingyen korrigálunk.

Munkatársaink mindegyike tapasztalt, munkájára igényes és precíz szakember, akik a felújítás utáni takarítást korrekt áron, gyorsan és magas minőségben végzik. Felújítás utáni takarítás során ipari takarítógépeket használunk, amikre szükség is van, mivel például a festés utáni takarítás rendkívül nehéz munka, amennyiben még festés előtt nem tették meg a szükséges óvintézkedéseket, mint például azablakok leragasztása vagy a parketta,járólap letakarása.

A fürdőszoba  felújítása utáni takarítás is különösen nehéz, mivel a csempén maradt fugák, ragasztóanyagok igazán makacs szennyeződések. Tudni kell, hogy ha nem a megfelelő tisztítószereket használjuk, a tisztítást újra el kell végezni. A frissen burkolt helyiségek takarítása is kényes feladat, mivel nehéz a járólapokra száradt fugát úgy eltávolítani, hogy eközben ne sérüljön a járólapok közti fuga.

A Korrekt Takarítás nagy, alkalmi takarítás mellett természetesen rendszeres takarítást is vállal magánszemélyek és cégek számára is. Sőt, még nehezen megközelíthető épületek üveg felületeinek alpin technikával való tisztítását is vállaljuk. Minden ipari alpinistánk szakképzett, tapasztalt, érvényes alpinista engedéllyel rendelkező szakember, akik a legjobb minőségű felszereléseket használják.

Amennyiben a környezetbarát megoldások híve, vagy csak egyszerűen allergiás a vegyszerekre, kérheti bio takarítás szolgáltatásunkat is. Ilyenkor kizárólag természetes tisztítószerekkel dolgozunk, mindennemű kemikáliát mellőzve.

Szinte bármilyen takarítási feladatban számíthat ránk; ne feledje, ha minket választ, a minőséget választja, korrekt árakon!