Mesés hajzuhatag könnyedén

Az OxY csatos póthajak segítségével neked is lehet olyan hosszú, dús és látványos frizurád, mint amilyet mindig is szerettél volna, akkor is, ha a hajad túl vékonyszálú, rövid vagy lelapulásra hajlamos.

A mindennapi viselése sem teszi számottevően hosszabbá a reggeli készülődésed, ugyanis a felcsatolása csupán néhány percet vesz igénybe.

A csatos megoldás számos előnnyel rendelkezik, például nem kell a hajat kitenni sem varrásnak, sem ragasztónak, tehát nem károsodik; szabadon nőhet a póthaj alatt. A felcsatolás nem csupán gyors, de egyszerű is. Ha a póthajak világában abszolút kezdőnek számítasz, akkor sem kell aggódnod, az OxY Extensions oktató videója a YouTube-on lépésről lépésre megmutatja a felcsatolás folyamatát, és hasznos tippeket és trükköket mutat, hogy a póthaj méginkább természetes hatást nyújtson.

Az OxY Extensions csatos póthaj valóban egy szinte láthatatlan szépségtrükk, ami tökéletesen egybeolvad a természetes hajaddal, amennyiben annak színe megegyezik vagy nagyon hasonló.

Webáruházunkban számos gyönyörű, természetes színt találsz a feketétől a platinaszőkééig, sőt, a 100%ban emberi hajból készült, kiváló minőségű póthajainkat épp úgy kezelheted, mint a saját hajad, tehát festheted, vasalhatod, száríthatod és göndörítheted is. Az Oxy segítségével akár minden nap új frizurád lehet, a hajad károsítása nélkül.

Ne várj tovább, vágj bele most!